Pasta je vyráběna z kvalitní semolinové mouky z oblasti Ravenny v Itálii na bronzových maticích. Semolinová mouka je tvrdozrnná pšenice, která se používá pro výrobu těch nejlepších těstovin. Semolinová pasta je díky nízkému glykemickému indexu vhodná pro sportovce, diabetiky a všechny koho zajímá zdravé stravování. Těstoviny jsou sušeny při nízkých teplotách více než 50 hodin dle tradičních postupů. Díky tomu získávají naše těstoviny drsnou strukturu, méně se rozváří a lépe se pojí s omáčkou. Pastu jen ze Snídaňuj a basta!
Skladování: v suchu při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu max 70%.
Návod k přípravě: vložte do osolené vroucí vody na 8-10 minut.
V
ýrobce: Snídaňuj, s.r.o, Fráni Šrámka 5, 709 00 Ostrava, Česká republika.